Thuis in Wormerveer

9 APPARTEMENTEN "THUIS IN WORMERVEER"

Aan de Wandelweg in Wormerveer, wordt een hoogwaardig stuk woonkwaliteit toegevoegd, in de vorm van 9 bijzondere appartementen in een statig woongebouw.
Wie zich voorbereidt op een nieuwe woning maakt in korte tijd heel veel keuzes. Niet alleen de keuze van de woning en van uw nieuwe woonomgeving, maar ook over de inrichting van uw huis valt er van alles te beslissen.

Het ontwerp is ingepast binnen haar omgeving en voegt zich in het ritme van de omliggende bebouwing. De vormgeving, refereert door zijn vorm en details aan de jaren ‘30. Door het gebruik van een bijzondere gevelsteen in combinatie met de witte houten kozijnen en de antraciet dakpannen ontstaat een gebouw met een geheel eigentijdse en hoogwaardige uitstraling dat over tientallen jaren nog steeds een van de meest statige panden is aan de Wandelweg.

In het woongebouw worden totaal 9 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn verschillend in grootte, maar hebben allemaal een efficiënte indeling. De appartementen zijn heel licht, met veel ramen en hebben riante privé buitenruimtes tot ruim 35 m2. Thuis in Wormerveer zal een zeer waardige invulling geven aan de Wandelweg in Wormerveer.

Het woonproject THUIS in Wormerveer is gelegen midden in de dorpskern van Wormerveer met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt.

Boodschappen doen gezellig shoppen of genieten van een terrasje? Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Bovendien bevindt zich het gezellige centrum van Zaandam ook op fietsafstand. Het treinstation bevindt zich op loopafstand. Hierdoor bent u in 15 minuten in Amsterdam.

Ook voor sporten kunt u in Wormerveer prima terecht. Wormerveer beschikt over tennisbanen, fitnessscho-len en een voetbalvereniging.
Wonen in Thuis in Wormerveer is wonen op een schitterende plek waar alle voorzieningen in de nabijheid een buiten gewoon mooie locatie vormen.