Ambiance in Castricum

2 EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN

Aan de Beverwijkerstraatweg in Castricum wordt een hoogwaardig stuk woonkwaliteit toegevoegd, in de vorm van twee nieuw te realiseren half vrijstaande nieuwbouwvilla's.

De locatie is absoluut prachtig gelegen met uitzicht op de duinen van Castricum.
Boodschappen doen? Gezellig shoppen of genieten van een terrasje? Op een paar minuten loopafstand bevindt zich de oude dorpskern van Castricum.
Bovendien bevindt zich het station van Castricum ook op loopafstand, die u in 15 minuten direct verbindt met Alkmaar en in 25 minuten met Amsterdam.

De vormgeving van de twee half vrijstaande woningen refereert, door zijn vorm en details, aan de jaren '30. Door het gebruik van de prachtige gevelsteen in combinatie met de witte houten kozijnen en de antraciet dakpannen ontstaat een statig gebouw met een geheel eigentijdse uitstraling dat zich over tientallen jaren nog zal onderscheiden van haar omgeving. De woning onderscheidt zich niet alleen aan de buitenkant. Binnen in de woning is leven in luxe en comfort waar het allemaal om draait.

Op de begane grond treft u bij binnenkomst al licht en ruimte door de aanwezige vide, verder is de woning voorzien van een royale leefkeuken, een bijkeuken en een grote woonruimte begrenst door ramen die doorlopen tot de vloer. Hierdoor ontstaat een aangename leefruimte met veel lichtinval. Het woongedeelte is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin van maar liefst 16 meter diep.

Op de verdieping vindt u nog meer kwaliteit, vier ruime slaapkamers en maar liefst twee badkamers. De hoofdslaapkamer is zeer bijzonder en voorzien van een inloopkast en badkamer en suite. Eén van de andere slaapkamers heeft ook nog de beschikking over een balkon.

Als u een andere indeling van de woning wenst, dan kan dat. Samen met de architect kan u uw ideale indeling ontwerpen. Kortom een woning om onbeperkt van te kunnen genieten met een duidelijk karakter en een chique warme uitstraling.